Brendovi

Zastupamo samo brendove koji predstavljaju kvalitet, pouzdanost i inovativnost, na nivou najpoznatijih zapadnih proizvođača. Ovo su neki od najboljih mađarskih proizvođača poljomehanizacije i opreme:

KERTITOX

Kertitox brend

FARMGÉP Kft. je jedan od najpoznatijih proizvođača prskalica i uređaja za zaprašivanje semena u centralnoj Evropi, sa tradicijom koja datira još iz ’60-ih godina prošlog veka. Njihov brend Kertitox je najcenjenija mađarska marka prskalica i atomizera.

IGJ

IGJ Brend

Vrhunske lake i teške prikolice IGJ Farmer i IGJ Agromax. Za sve namene, sa ojačanim stranicama, nosivosti od 0,6 do 30 t.

HELTI

HELTI brend

Masivna konstrukcija, prvorazredni materijali, visok nivo završne obrade, dugovečnost i maksimalan učinak i kod najtvrđeg zemljišta karakterišu plugove i druge HELTI priključne mašine.

BUŠA

BUSA brend

„Teška kategorija“ među priključnim mašinama. Izumitelji patentirane rotacione motike, inovativnog oruđa za predsetvenu pripremu zemljišta, koje je sada već sastavni deo mnogih BUŠA mašina.

FOG DRAGON

Fog Dragon brend

Inovativna priključna mašina za zaštitu vinograda i voćnjaka od mraza. Jedan Magleni Zmaj obezbeđuje uspešnu zaštitu od mraza na površini od 8-10 ha.

FIELDS FIREMAN

Fields Fireman brend

Jedinstveni vatrogasac na poljima. Višenamenski uređaj za gašenje koji se montira na traktor.

METRIPOND PLUS

Metripond brend

Jedan od najpoznatijih proizvođača vaga svih vrsta u Mađarskoj, sa tradicijom dugom nekoliko decenija. Kreator jedinstvene mobilne vage za uvrećavanje zrnastih proizvoda Mo-Žak, kapaciteta 120-150 džakova na sat.

OPTIGEP

Premium adapteri za suncokret i kukuruz.

SCHILDER

Schilder brend

Najkvalitetniji pokrivači za bale na evropskom tržištu, gustine 140 gr/m2. Dostupni u čak 6 standardnih dimenzija. Zaštitite slamu ili seno specijalnim pokrivačem za bale!