Greenman proizvodi su već više od 15 godina omiljeni u Mađarskoj, a od ove godine, dostupni su i na tržištu Srbije. U nastavku saznajte više o ovom inovativnom ekološkom brendu i paleti Greenman proizvoda:

BREND GREENMAN

Naš cilj je prvenstveno da povećamo ekološku svest društva, da istaknemo važnost individualne odgovornosti građana i da promovišemo održivi razvoj.

Tehnologija koju koristi firma Greenman d.o.o. se zove Greenman Probiotska Tehnologija i ona se u više zemalja sveta u poslednjih nekoliko decenija dokazala kao izvanredan način za postizanje spomenutih ciljeva. Nudimo jedinstveni metod za rešavanje brojnih problema, bez negativnog uticaja na životnu sredinu, a koje probleme ranije nije bilo moguće rešiti bez upotrebe skupih procedura i hemikalija.

GREENMAN PROBIOTSKA TEHNOLOGIJA

Mikroorganizmi se nalaze svugde na Zemlji: u vazduhu, u vodi, na kopnu, u toplim izvorima na dnu mora, a takođe i u ljudskom i životinjskom organizmu, čak i u nuklearnom otpadu. Ova živa bića imaju osnovnu i veoma važnu ulogu u kružnom kretanju materije u biosferi, pa iz tih razloga naši uslovi života u mnogome zavise od mikroorganizama koji nas okružuju.

Greenman Probiotska Tehnologija koristi prirodnu snagu korisnih, odabranih mikroba. Njena upotreba otvara nove dimenzije na više područja našeg života. Njenom upotrebom naše okruženje (životinje, biljke, plodno zemljište, vode) i samim tim i mi lično postajemo zdraviji, puni energije. Jedinstvenost metode, njena efikasnost i bezopasnost je dokazana na osnovu dvodecenijskog američkog, azijskog i evropskog istraživanja. Greenman Probiotskom Tehnologijom nazivamo onu mešavinu mikroorganizama, koja je sastavljena od raznih mikroba, koje su izolovane iz prirode, stručno su izabrane, bezopasne za zdravlje, a ujedno su veoma korisne u mnogim oblastima života.

Mikroorganizmi koji čine sastav Greenman Probiotske mešavine mikroba su dokazano odavno stalno prisutni u prehrambenoj industriji, u poljoprivredi i u medicini, a u zajedništvu mnogo jače ispoljavaju svoje prednosti, pa se iz tih razloga uspešno upotrebljavaju kako u poljoprivredi, tako i u raznim oblastima zaštite životne sredine.

Opšti, blagotvorni efekat Greenman Probiotske Tehnologije:

 • smanjuju zagađenje životne sredine, povećavaju njen kvalitet
 • razgrađuju razne organske materije i prerađuju ih u dostupne forme za bilje
 • eliminišu patogene i mikroorganizme koji izazivaju truljenje, a ujedno pomoću neutralnih mikroorganizama doprinose zdravijem okruženju
 • proizvode mnoštvo korisnih, bioaktivnih jedinjenja: organske kiseline, antioksidante, enzime, vitamine
 • oni su probiotici, imaju važnu ulogu u očuvanju zdravlja

Oblasti u kojima se koristi Greenman Probiotska Tehologija

 • poljoprivreda, baštovanstvo
 • stočarstvo
 • za održavanje baštenskih jezera, ribnjaka i prirodnih voda
 • u upravljanju otpadom
 • u prečišćavanju otpadnih voda
 • za sanaciju oštećenih područja
 • u domaćinstvima

PROIZVODI GREENMAN ZA BILJNU PROIZVODNJU

GREENMAN AGRO

Greenman Agro je jedinstveni mikrobiološki preparat koji sadrži čak 16 korisnih mikroorganizama i koji se može koristiti kod svake biljke, jer na specifičan način, probiotski utiče na povećanje prinosa, poboljšava kvalitet zemljišta, pozitivno utiče na život u tlu, potpomaže u stvaranju humusa, i sa redovnom upotrebom pojačava imuni sistem biljaka koji postaje otporan na razne uticaje.

Ovo je jedno rešenje bez hemikalija, uz pomoć snage korisnih bakterija! Koristi se u ratarstvu, voćarstvu, povrtarstvu i hortikulturi, prilikom obrađivanja zemlje, zalivanja i folijarnog prskanja.

Preparat je upisan u Registar sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta i sertifikovan je i za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Više informacija o ovom tečnom mikrobiološkom preparatu možete da saznate klikom na proizvod GREENMAN AGRO u našem webshopu, gde možete i da poručite ovaj proizvod.

GREENMAN FLORALIA

Da li želite da uživate u prelepim i zdravim biljkama ne samo u bašti, nego i na terasi u žardinjerama, i u stanu sa saksijskim cvećem? Ili da sve Vaše ukrasne biljke odjednom ožive i neprestano cvetaju, čemu će se i komšije diviti?

Greenman Floralia je specifičan mikrobiološki preparat bez hemikalija, koji će uz pomoć čak 16 korisnih mikroorganizama oživeti i napuniti energijom ukrasne biljke i drveće na zadovoljstvo Vas i Vaše porodice!

Zbog čega je Floralia dobra?

 • potpomaže cvetanje
 • pomoću korisnih bakterija jača imuni sistem biljaka
 • obezbeđuje tamno zelenu boju listova
 • poboljšava kvalitet zemljišta
 • jača korenov sistem i izdanke cvetne biljke

Preparat je upisan u Registar sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta i sertifikovan je i za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Više informacija o ovom tečnom mikrobiološkom preparatu možete da saznate klikom na proizvod GREENMAN FLORALIA u našem webshopu, gde možete i da poručite ovaj proizvod.

GREENMAN COMPOST

Greenman probiotska tehnologija u kompostiranju.

U preparatu Greenman Compost koncentrovano se nalaze korisni živi Greenman mikroorganizmi, koji upotrebom svoje prirodne energije, za razliku od klasične metode, anaerobnim procesom i mnogo efikasnije ubrzavaju stvaranje komposta od raznih organskih materija.

Preparat je upisan u Registar sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta i sertifikovan je i za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Više informacija o ovom tečnom mikrobiološkom preparatu možete da saznate klikom na proizvod GREENMAN COMPOST u našem webshopu, gde možete i da poručite ovaj proizvod.


U NASTAVKU MOŽETE ONLINE DA PORUČITE GREENMAN PREPARATE

Kliknite na fotografiju željenog proizvoda radi detaljnijih informacija i poručivanja:

Za poručivanje većih količina, kontaktirajte nas pozivom na broj 063530590 ili putem mejl adrese hello@hunagri.rs!


SPECIJALNA AKCIJA

VELIKI popust za prvih 10 kupaca Greenman Agro mikrobiološkog probiotskog preparata u pakovanju od 1065 litara!

AKCIJA: Samo 4.5 EUR+PDV/lit, umesto standardne cene od 7.2 EUR+PDV/lit!

+ Besplatna isporuka

+ IBC kontejner na poklon!

Sadrži 16 korisnih mikroorganizama!

Za useve, voćnjake, povrće, četinare, ukrasne biljke, cveće, travnjake…

Popust važi samo na prvih 10 kontejnera!

Poručite odmah na 063530590