Lotus Box – jezero u kutiji

Izgradite savršeno jezero uz pomoć Lotus Box-a!

Pronađite svoj stil: četiri dizajna jezera u jednoj kutiji.

Sadrži: foliju za jezero, geotekstil, šiljak, traku za merenje,set za popravku, vodič.
Ne sadrži: biljke, ribe, kamen, alate, obrubu za jezero.

Izgradite jezero koje najviše odgovara Vašem stilu i ličnosti. Bilo da je reč o jezeru površine 6 m² ili 28 m², sami izaberite svoju omiljenu varijantu među našim jedinstvenim formama.

Naša jezera smo klasifikovali po imenima Classic, Modern i Symmetria, kako bismo vam olakšali odabir veličine i dizajna. A pomoću naše mobilne aplikacije, imate mogućnost da virtuelno, uz pomoć proširene realnosti, izradite plan vašeg jezera, izaberete mesto u bašti i dizajn.

Stilovi

Classic: Da li ste željni dizajna koji je najbliži prirodi? U tom slučaju birajte formu pravog klasičnog baštenskog jezera.


Symmetria: Preporučuje se onima koji stalno tragaju za harmonijom. Pronađite zen u svom domu, u svojoj bašti!


Moderna: Ko tvrdi da baštensko jezero može biti samo okruglo? Uz moderne kuće neophodne su jednostavne forme, prave linije.


Moderno: Drugi tip modernog jezera, da i u jednostavnom rešenju pronađete raznovrsnost.

Veličine i stilovi

Classic S: Želeli biste jedno baštensko jezerce, ali nemate dovoljno prostora? Za vaše potrebe smo izmislili varijantu Classic, zapremine 1.8 m³, odnosno veličinu S. Prava klasična elegancija na 7,4 m².
Classic M: Željni ste pogleda na prirodu? Izaberite pravu klasičnu formu baštenskog jezerceta. Jezero Classic M sa površinom od 10.7 m² će ulepšati vašu baštu, a ribice mogu da uživaju u vodi zapremine 3.1 m³.
Classic L: Želeli biste da unesete još više prirode u vašu baštu? Volite KLASIČNE stvari? Impozantna vodena površina od 18.7 m² će očarati svakoga, ukoliko se odlučite za Classic L dizajn. U vodenom prostoru od 6.1 m³ spajaju se istorija i harmonija.

Symmetria S: Namenjena je onima koji žude za harmonijom u svakom trenutku. Pronađite pravi Zen u svom domu i bašti. Symmetria veličine S podrazumeva blistavu vodenu površinu od 6.7 m², zapremine 1.9 m³.
Symmetria M: Još više harmonije i ravnoteže na dohvat ruke. Varijanta M je prefinjeni nastavak varijante S, sa vodenom površinom od 11.5 m² pruža utisak jedne bajkovite ravnoteže. U prostoru od 3 m³ se spajaju simetrija i duboke misli.
Symmetria L: Pravi balans! Sedeći na obali grandioznog jezera veličine 22,8 m² pronaći ćete svoj duhovni mir. Ravnoteža i perfekcija u 7.4 m³.

Moderna S: Ko tvrdi da jezero može biti samo okruglo? Uz modernu kuću neophodne su jednostavne forme i prave linije. Sadržaj: 9.4 m² prefinjenosti, 2.7 m³ elegancije.
Moderna M: Jednostavno, ali odlično! Možete imati jedno futuristično jezero ako izaberete srednju veličinu površine 15.1 m². Tečni luksuz u 4.6 m³ gde se sreću modernizam i dubina.
Moderna L: Izvucite maksimum iz svakodnevne, čiste forme! Nastavak varijante M: elegancija na 27.9 m² i 9.6 m³ vode stavljeno u modernu formu.

Moderno S: Drugi tip modernog jezera, da i u jednostavnom rešenju pronađete raznovrsnost. Jednostavna forma na 6.2 m² u koju perfektno stane 1.9 m³ vode.
Moderno M: Udubite se u srednju veličinu varijante Moderno, čija površina od 12.1 m² je putokaz u budućnost. Voda zapremine 2.9 m³ pruža moderan dom ribicama i biljkama.
Moderno L: Najveće jezero „Moderno“ od 21.9 m² je nastavak tradicije koju pružaju manje varijante iz ove serije. Moderan dizajn sa volumenom od 6.4 m³ pruža vodi elegantnu formu.

Pakovanje

Veličina kutije: 110 cm x 40 cm x 35 cm

Težina kutije zavisi od sadržaja, odnosno od različitih veličina jezera:

 • Veličina S: 15 kg
 • Veličina M: 20 kg
 • Veličina L: 30 kg

Uz pomoć Lotus Box-a ćete izgraditi baštensko jezero bez stresa. Bilo da je reč o malom dekorativnom jezercetu ili o velikoj baštenskoj oazi, ova kutija sadrži sve neophodne elemente za njegovu izgradnju. Lotus Box svakome olakšava izgradnju jezera, nije potrebno stručno znanje, samo je potreban jedan ašov kako biste u svom domu stvorili jednu bajkovitu i magičnu oazu.

Prednosti

 • Rešenje „sve u jednom“: u jednoj kutiji se nalazi sve što je neophodno za izgradnju baštenskog jezera
 • Bilo ko je sposoban da ga izgradi – sadrži veoma jasan i lako razumljiv vodič za jednostavnu gradnju
 • Aplikacija i vizuelni vodič
 • Izvedba prema afinitetima kupca
 • Veoma čvrsta, kompozitna folija
 • Bez opasnih materija i PVC-a
 • Četiri dizajna u jednoj kutiji, za svačiji ukus
 • Do 4-5 puta manje upotrebljenog osnovnog materijala – manje štete za okolinu
 • U zavisnosti od veličine jezera, 6-28 kvadrata manje trave za šišanje.

Centralni deo kutije je kompozitna folija, koja obezbeđuje jezeru dugovečnost i vodonepropusnost.
Rukovanje folijom i postavljanje iste je lako, prilagođava se željenoj formi i veličini. Materijal je veoma čvrst, UV-stabilan i otporan na vremenske prilike. Lotus Box-ova folija izvanrednog kvaliteta, uz odgovarajuću montažu, može za više decenija da obezbedi izvor radosti u vašoj bašti.

Otkrijte uzbudljiv svet izgradnje jezera u Vašoj bašti!

KLIKNITE NA SLIKU DA BISTE PROČITALI DETALJE I PORUČILI VAŠ LOTUS BOX:


TRAŽIMO DISTRIBUTERE!

Ako vaša firma posluje u sektoru uređenja bašte i dvorišta, postanite naš partner i ponudite vašim kupcima jedinstveno rešenje za izgradnju baštenskog jezera!
Vaši kupci će biti očarani kada vide da u jednoj kutiji dobijaju sve za izgradnju jednog kompletnog jezera.

Prednosti

 • Nema viška materijala i eventualne štete pri isporuci
 • Lako se lageruje
 • Prevoz i lagerovanje kompatibilno sa paletama
 • Isporuka kupcima moguća i brzom poštom (pogodno i za web prodavnice)
 • Idealan proizvod za kombinovanu prodaju sa kompatibilnom opremom (npr. filteri, pumpe, fontane, rasveta, baštenski nameštaj, ukrasno bilje…)

Javite nam se mejlom na hello@hunagri.rs ili telefonom na broj 063530590!

Ekskluzivni distributer za Srbiju: HunAgri d.o.o. Novi Sad