Márkanevek

Csak olyan márkaneveket képviselünk amelyek – a legrangosabb nyugati cégek szintjén – minőséget, biztonságot, innovációs megoldásokat szavatolnak. Ezek a cégek Magyarországon a legkiemelkedőbb mezőgép és felszerelésgyártók közé tartoznak:

KERTITOX

Kertitox brend

FARMGÉP Kft. Közép-Európában az egyik legelismertebb permetezőgép és csávázógép gyártó. Olyan hagyományokkal rendelkezik, amelyek a múlt század 60-as éveihez vezetnek vissza. A Kertitox a szántóföldi és gyümölcsös permetezőgépek sorában Magyarországon a legelismertebb márkanév.

IGJ

IGJ

Az IGJ Farmer és az IGJ Agromax kiváló minőségű könnyű és nehéz pótkocsi sorozat. Mindennemű felhasználásra, megerősített oldalakkal és 0,6-30 t teherbírással.

HELTI

HELTI brend

A HELTI ekéket és kapcsolható eszközöket a masszív konstrukció, első osztályú anyagok, kiváló végkidolgozás, hosszú élettartam és nagy teljesítőképesség jellemzi.

BUSA

BUSA brend

A kapcsolható eszközök gyártói közül a BUSA a „nehézsúlyba” tartozik. Az innovatív forgókapa, amely saját szabadalom alapján készült, vetés-előkészítés és gyomirtás céljait szolgálja. Kiemelkedő piaci termék.

FOG DRAGON

Fog Dragon brend

A Ködsárkány egy innovatív kapcsolható eszköz, amely a gyümölcsösök és szőlészetek fagyvédelmét szolgálja. Egy Ködsárkány 8-10 ha területet védelmez a fagy okozta kártól.

FIELDS FIREMAN

Fields Fireman brend

A „Mezei tűzoltó” egy több szolgáltatású, traktorra szerelhető, kiváló minőségű berendezés.

METRIPOND PLUS

Metripond brend

Magyarország egyik legismertebb mérleggyártója, amely több évtizedes hagyományra tekint vissza. A Mo-Zsák egyedi önjáró mérleg, amely a magvas mezőgazdasági termékek mérésére és zsákolására szolgál. Teljesítőképessége 120-150 zsák óránként.

OPTIGÉP

Optigep brend

Prémium napraforgó és kukorica adapterek.

SCHILDER

Schilder brend

Az európai piacon a legminőségesebb kazaltakaró. Az anyag sűrűsége 140 gr/m2, összesen 6 standard méretben kerül forgalomba. Óvja meg szalmáját vagy szénáját a SCHILDER kazaltakaróval!