PERFORMANCE

Snaga i svestranost

Uzimajući u obzir potrebe poljoprivrednika, od samog početka koristeći naše najbolje znanje i pomoću najmodernije tehnologije radimo na proizvodnji i usavršavanju takvih radnih mašina, kojima se postižu veći prinosi uz niže troškove. Uz pomoć visokokvalitetnih NorAn injektora za tečno mineralno đubrivo i mašina za obradu zemljišta, poljoprivrednici mogu da povećaju iskorišćenost upotrebljenog hranljivih materija, a takom obrade zemljišta mogu da sačuvaju više vlage i na taj način da značajno povećaju prinose.

Gledajući budućnost naše industrije, smatramo da smo kao proizvođači dužni da sačuvamo, održavamo i obnovimo naše zemljište. Ova filozofija, koju pratimo je u fokusu svih nas. Veoma smo posvećeni planiranju i izradi inovativnih proizvoda kojima pomažemo regeneraciji zemljišta. Našim partnerima pomažemo da postignu veće prinose i na taj način povećavaju svoj profit. Ako ste se odlučili za kupovinu nekih od NorAn proizvoda, odlučujete se za priznati brend. Ovaj brend podrazumeva perfektan kvalitet rada. Brend je sastavni deo mađarske poljoprivrede i spojio se sa kvalitetom, zadovoljstvom u oblasti regenerativne poljoprivrede.

Gruber PERFORMANCE rastresuje zemljište i meša ga sa biljnim ostacima. Zbog toga su gruberi mnogo nežniji od tradicionalnih plugova.

Dostupan je i u izvedbi sa duplim oprugama.

Radne širine:

2 m (LIGHT), 2,2 m, 2,5 m, 2,7 m, 3 m

Maksimalna radna dubina: 30 cm ili 40 cm

Broj noževa: 7, 8, 9, 10 ili 11

Klirens: 85 cm

Potrebna snaga traktora: 90-225 KS

Uskoro…

Uskoro…

Garancija: 2 godine

Isporuka i puštanje u rad: Uključeni u cenu