Pokrivači za bale SCHILDER – kvalitetna investicija

Proizvedeni u Mađarskoj, po EU standardima

Nakon deset godina uspešne eksploatacije, više desetina hiljada prodatih primeraka i isto toliko zadovoljnih kupaca u susednoj Mađarskoj, pokrivači za bale SCHILDER (srp. Šilder) se odnedavno mogu nabaviti i u Republici Srbiji.

Naime, od avgusta 2020. godine, novosadsko preduzeće Agroposrednik d.o.o. je generalni distributer za Srbiju ove kvalitetne mađarske robne marke, koja je već deceniju prisutna u više od 1.000 naselja u Mađarskoj, ali i u drugim zemljama Evropske unije.

Crveni simboli na mapi označavaju naselja u Mađarskoj u kojima se već koriste SCHILDER pokrivači

Proizvedeni u Mađarskoj, po EU standardima, SCHILDER pokrivači za seno i slamu u balama, kao i za žitarice i biomasu, u odnosu na ostale prekrivače i folije imaju tu komparativnu prednost da su otporni na vremenske prilike i sjajno se provetravaju.

Korišćenjem ovih pokrivača vlaknasta stočna hrana očuvaće kvalitet na duži rok, što je jedan od osnovnih uslova uspešnog uzgoja stoke. Zdravu i kvalitetnu stoku možete gajiti samo uz pomoć krmnog bilјa koje nije zagađeno glјivicama i nije buđavo!

Karakteristike pokrivača za bale SCHILDER:

  • Kvalitet – dolaze sa 3 godine garancije na UV zaštitu (vek trajanja im je u proseku 4-6 godina);
  • Izuzetna propustljivost vazduha ih čini konkurentnim (“dišu”, provetravaju se i ne dozvolјavaju kondenzaciju vlage);
  • Otporni su na udare vetra i oluje (neće se pokidati);
  • Otporni su na sunčeve zrake (pružaju izuzetnu UV zaštitu);
  • Podnose hladnoću i mraz (ne lome se i ne kidaju ni kada su smrznuti);
  • Otporni su na vodu – kada se nameste pod nagibom od 45 stepeni, odbijaju vodu;
  • Lako se fiksiraju (pomoću pocinkovanih šiljaka, SchilderFixx klipsova ili SchilderXXL čičak traka);
  • Brzo smeštanje i izvlačenje bala;
  • Gustina materijala: 140 g/m2.

U odnosu na druge slične pokrivače bala, SCHILDER pokrivači imaju jači materijal, gustine 140 g/m2 (uobičajeno je 130 g/m2), što obezbeđuje veću otpornost na spoljašnje uticaje i duži vek trajanja (neka gazdinstva u Mađarskoj SCHILDER pokrivače koriste već 8 godina!).

Osim toga, za razliku od drugih brendova, SCHILDER pokrivače za bale možete da poručite u čak 6 standardnih dimenzija, a postoji i mogućnost spajanja pokrivača, kao i poručivanja pokrivača po meri!

Zaštitni pokrivač žitarice štiti od zagađenja i ptica!

Biomasa (usitnjeno drvo, pilјevina, sitni drveni otpad…) ispod SCHILDER pokrivača ostaje uvek suva!

Kvalitet i hranlјive osobine stočne hrane, koja je izložena razornoj moći vremenskih prilika, u značajnoj meri se umanjuju, što predstavlјa veliki problem prilikom ishrane i uzgoja stoke.

REŠENJE: Koristite naš pokrivač sastavlјen od vlaknastog materijala koji se ne mrvi i ne kida, obezbeđuje efikasnu respiraciju, a uz to je otporan i na UV zračenje. Osnovni materijal pokrivača je 100% UV stabilni polipropilen. Pokrivač se može koristiti na otvorenom, ali i u zatvorenom prostoru. Osim sjajnih hidroizolacionih svojstava i efikasne respiracije, predlažemo ga za upotrebu i zbog niskih troškova eksploatacije. Troškovi pokrivača i izgradnja čvrstog objekta iste namene i veličine se ne mogu porediti. Pokrivač se može koristiti praktično svugde, a lako se premešta na drugu lokaciju. Naš pokrivač u odnosu na klasične polietilenske folije prednost stiče zbog toga što pruža efikasnu zaštitu od vetra, oluje i kiše, a obezbeđuje sjajnu respiraciju. Materijali koji su pokriveni našim pokrivačem, čuvaju svoj kvalitet na duži rok.

Paleta SCHILDER proizvoda

Pokrivači za slamu i bale, gustine 140 g/m²:

„Ekstra mini” (7,6 x 12,5 m; 13 kg)
„Mini” (7,6 x 25 m; 27 kg)
“Mali” (9,8 x 12,5 m; 17 kg)
“Srednji” (9,8 x 25 m; 34 kg)
“Veliki” (12 x 25 m; 42 kg)
“Ekstra veliki” (15,6 x 25 m; 55 kg)

Pogledajte i poslušajte šta o Šilder pokrivaču kaže Joso iz Subotice, jedan od mnogih zadovoljnih korisnika ovog proizvoda: