Detektor krošnje Kertitox TreeSens

Prskanje se obavlјa samo na mestima gde postoji krošnja/sadnica/žbun

Nagrađivani detektor krošnje TreeSens je inovativni izum i patent renomirane fabrike za proizvodnju prskalica FarmGep iz Mađarske i već više od decenije predstavlja idealno rešenje za voćnjake, vinograde, zasade lešnika, oraha i sl, kada su sadnice još mlade, u fazi razvoja ili kada između sadnica/žbunova/krošnji ima fizičkog razmaka.

Ultrazvučni senzori detektuju krošnju ili nedostatak krošnje, i shodno tome uz pomoć ventila trenutno otvaraju ili zatvaraju glave za prskanje. Na taj način, prskanje se obavlјa samo na mestima gde postoji krošnja/sadnica/žbun.

Koristeći ovaj sistem troši se manje preparata, a radno vreme biva mnogo efikasnije, pa se po jedinici teritorije produktivnost povećava 10-20%.

U kombinaciji sa atomizerom Kertitox BORA, vodećom voćarskom prskalicom Mađarske, ostvarićete vrhunske rezultate, uz značajne uštede.

Atomizer Kertitox Bora možete poručiti sa rezervoarom od 600 do čak 4000 litara, a TreeSens detektor krošnje ima 2 ili 4 senzora i meni na srpskom i mađarskom jeziku.